El crit llibertari de KOP

Estrenem un avançament del seu proper disc, 'Radikal', que sortirà aquest divendres

| 24/02/2016 a les 15:00h

Després de l'escorcoll de la Kasa de la Muntanya en el cas Pandora, els Mossos d'Esquadra es van endur el material que havia de formar part del proper disc de KOP. Dos anys després el grup ha treballat de nou en les cançons i les publica en un doble disc i un llibre de rock de combat i llibertari. A Enderrock.cat n'avancem una cançó: "Per sempre més". 
KOP. Foto: Alex Belza

El cantant Juan Ramon Rodríguez 'Juanra' viu a la Kasa de la Muntanya, i durant l'escorcoll del passat desembre de 2014 a causa de l'operació antiterrorista batejada com a Cas Pandora els Mossos d'Esquadra es van endur tot el seu material personal (portàtil, tablet, mòbil, 12 llapis de memòria, 4 discs durs i 5 llibretes), on hi havia les cançons del proper disc de KOP, en què estava treballant. 

Aquest material no ha tornat al seu propietari, però Juanra i la resta del grup han teixit des de zero el seu discurs, a partir d'esbossos que encara conservava. Així ha nascut Radikal (Propaganda pel Fet!, 2016), que es podrà descarregar de manera gratuïta aquest divendres. Es tracta d'un doble disc que conté quinze cançons noves, una raresa i un tema en directe.

A banda de la música, el rock de combat de KOP s'acompanya d'un llibre que recull en primera persona les reflexions del líder de la banda a partir del 16 de desembre de 2014 i els esbossos de les lletres escrites a mà. El llibre sortirà a la venda a partir del 4 de març juntament amb el doble disc físic. 

Fa unes setmanes que el grup van avançar un videoclip colpidor de la cançó que obre el disc, "Ciutat morta". A Enderrock.cat podeu escoltar el tema que tanca l'àlbum, on canten: 'Hem abandonat el silenci, hem acomiadat la por! Per sempre més!'.

Arxivat a: Enderrock, KOP, estrena, rock, combat, cas pandora, radikal