Gabriel Amargant a Enderrock TV

El guanyador del Premi Enderrock 2016 de la crítica a millor disc de jazz actuarà a l'espai musical

| 29/02/2016 a les 15:00h

Aquest dijous se celebrarà la gala dels Premis Enderrock 2016 a Girona, i és per això que un dels protagonistes trepitjarà abans el plató d'Enderrock TV. L'espai musical diari no s'atura, i aquesta setmana també ens visitaran grups amb nous treballs: CARLA, Clara Sallago, CESC i Cala Vento.

Gabriel Amargant. Foto: Carlos Pericás

 
Dilluns experimental. El projecte personal de CARLA arriba a Enderrock TV al costat de la seva germana Joana Serrat per interpretar "Hold Dub". En aquesta cançó, inclosa en el nou disc Night Thoughts (Sones, 2016), l'osonenca explora l'amor, la nostàlgia i la melancolia.

Dimarts de premis. El guanyador del millor disc de jazz del 2015 segons la crítica dels Premis Enderrock 2016, Gabriel Amargant, pujarà a l'escenari del Teatre Municipal de Girona el 3 de març per recollir el guardó, però abans visitarà l'espai musical per presentar el disc premiat, And Now for Something Completely Different (Fresh Sound Records, 2015), i interpretar "La Petite Chien". 

Dimecres mitològic. El mite clàssic d'Hidra ha inspirat a la cantant catalana establerta a París Clara Sallago i li ha servit de fil conductor del seu darrer àlbum, Cantos de Hidra (Taller de Músics, 2015). És la seva primera incursió com a compositora, i a Enderrock TV ens revelarà com sona "That's All". 

Dijous d'amistats. El cantautor CESC ja acumula quatre discos publicats en format digital, i al programa musical farà balanç de la seva trajectòria i cantarà "Entre amics". 

Divendres a quatre mans. El duet empordanès Cala Vento presentaran el seu primer disc homònim amb la cançó "L'estrella de ballet". 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, gabriel amargant, enderrock tv, la xarxa, el punt avui tv, carla, clara sallago, CESC, cala vento, premis enderrock 2016