El retrobament rocker d'Òscar Briz

Vols anar al concert del valencià aquest divendres a Barcelona?

| 08/03/2016 a les 09:00h

El cicle de música de mercat Born de Cançons presenta aquest mes dues propostes valencianes: Òscar Briz (11 de març) i Senior i el Cor Brutal (31 de març). Aquesta setmana és el torn del bandautor rocker d'Alcúdia, que retorna a una pàtria perduda amb el seu darrer disc Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015). A Enderrock.cat disposem d'entrades dobles per a la cita. Hi vols anar? 

Òscar Briz. Foto: Ximo Bueno


Un tarannà directe i lluminós, sense complexitats, és el modus operandi del vuitè àlbum en solitari d'Òscar Briz. Tal com explicava a la revista Enderrock 242, "és un disc de retrobament amb el públic més rocker. També estic tocant amb grups de versions, i els últims tres o quatre anys m’he acostat molt a aquest univers, que en realitat és d’on provinc. És un disc molt directe, amb cançons molt senzilles. Diria que està fet amb el manual de pop-rock que porto al cervell." 

Entre llums i ombres (Mésdemil, 2015) és un joc de clarobscurs sobre la veritat en el qual revela les dues cares de la moneda: "Vivim una era en què ja no funciona el codi d’honestedat en virtut del qual un no podia mentir descaradament sense que li caigués la cara de vergonya i sense assumir responsabilitats a posteriori. Ara es menteix amb descaradura i s’executa fins i tot la burla. Entre llums i ombres explica aquestes parts que tots tenim: tots som déus i dimonis i tot forma part del mateix. No és una dualitat, és una unitat de clars i obscurs. El primer títol que havia pensat era La veritat és un cim, una frase de l'astrònom i poeta italià Giordano Bruno, però al final em va semblar massa literari", valora el valencià. 
 
Hi vols assistir?
El concert tindrà lloc aquest divendres, 11 de març, a les 20 h al Born CCM de Barcelona. L'actuació es conciliarà amb dues propostes vinícoles que aniran a càrrec d'Emovins i Incavi, d'una DO catalana. A Enderrock.cat disposem d'entrades dobles per a assistir-hi. Si hi vols anar només cal que omplis aquest formulari i podràs aconseguir una entrada doble. Aquesta promoció està subjecte a l'aforament de la sala. 
 


Cafè-jazz sefardita
L'endemà, dissabte 12 de març, la cantant barcelonina Ariana Barrabés interpretarà, acompanyada de guitarra, l'espectacle Cantadme galanica. La màgia en la veu de la dona sefardita, un recorregut per la tradició oral judeoespanyola que combina sons tradicionals i modernor. Els concerts del format Cafè-jazz són gratuïts. 
Arxivat a: Concursos, barcelona, vi, país valencià, òscar briz, pop-rock, born de cançons