Microscopi està d'aniversari

La discogràfica organitza un concert per celebrar el primer any de vida i publica el seu primer recull

| 09/03/2016 a les 07:00h

Aquest divendres, 11 de març, el segell Microscopi presentarà el disc recopilatori dels artistes de la discogràfica en un concert a Barcelona. A la festa d'aniversari n'hi haurà una petita representació: Namina, Jordi Pèlach, Ingmar i Rusó Sala
 Namina. Foto: Xavier Minguella 

El segell discogràfic Microscopi, creat pel músic d'Ix! David Mullor, publica el seu primer disc recopilatori, anomenat Segell Microscopi 2014 - 2015 (Microscopi, 2016), amb cançons publicades des del seu naixement. Durant aquest primer any i escaig, han publicat cançons d'autors tan diversos com Pol Cruells, Naur, De cara la pared i els mateixos Ix!; tots ells es poden trobar en aquest recull. El disc està disponible en digital des del passat 4 de Març.

A més, per celebrar el primer aniversari, el segell ha organitzat un concert aquest divendres, 11 de març, a la sala Inusual de Barcelona (c/ de la Paloma, 5). Per a l'ocasió, pujaran a l'escenari quatre músics del segell (Namina, Jordi Pèlach, Ingmar i Rusó Sala), preparats per traslladar el públic al seu univers particular. El preu de l'entrada del concert són 6 euros amb el disc de regal. 

Aquest disc no pretén ser un fet aïllat, sinó que Microscopi té la intenció de publicar un recopilatori cada any. El segell maresmenc es defineix com una discogràfica amb un caràcter just i ètic en la qual l'artista no perd mai els drets sobre l'obra ni els beneficis que aquesta genera. 

Arxivat a: Enderrock, jordi pèlach, namina, recopilatori, aniversari, segell, microscopi, ingmar, rusó sala, barcelona