Paula Grande, jazz i soul d'autor

"Cançó gallega de les illes Medes" del poeta Enric Casasses és el seu primer videoclip

| 13/03/2016 a les 07:00h

El debut jazz i soul d'autor de la gironina Paula Grande titulat Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2016) sortirà a la venda l'1 d'abril i el 16 del mateix mes el presentarà al festival Strenes.
Paula Grande. Foto: Arxiu Enderrock.

'Tinc una pena tan teva, que no me la pots robar' són els primers versos de "Cançó gallega de les Illes Medes", que Paula Grande ha portat al seu terreny de cançó d'autor, jazz i soul amb pinzellades subtils de hip hop. Aquest poema d'Enric Casasses, inclòs a l'obra Començament dels començaments i ocasió de les ocasions (Empúries, 1994), és el tema que ha escollit la gironina per iniciar el compte enrere del seu primer disc. 

L'1 d'abril sortirà a la llum Viatge interestel·lar, un disc que combina català, castellà, anglès, francès i portuguès en deu cançons pròpies i musicacions de poetes com Casasses o Nia Farreras. A continuació podeu veure el primer videoclip, enregistrat en un paisatge únic de la Costa Brava catalana: 


Grans Strenes

Paula Grande serà una de les artistes del cartell d'aquesta nova edició del festival Strenes que se celebrarà del 2 al 24 d'abril a Girona. Formarà part d'una programació marcada per les novetats de la temporada i les produccions pròpies, amb artistes com Macaco (encarregat del concert de cloenda), Zoo, Joana Serrat, Els Catarres i Joan Colomo, entre d'altres.
Arxivat a: Enderrock, Paula Grande, Cançó gallega de les illes Medes, Girona, festival Strenes, Casasses