Adrià Puntí aterra a Barcelona

Aquest divendres, 11 de març, el saltenc presenta 'La clau de girar el taller' a l'Auditori

| 10/03/2016 a les 15:00h

El guanyador del Premi Enderrock 2016 a millor disc de l'any segons la crítica arriba aquest divendres a la capital catalana. Al costat de la seva banda, presentarà el guardonat La clau de girar el taller (Satélite K, 2015) a L'Auditori de Barcelona, en el marc del festival Guitar BCN. 
Adrià Puntí. Foto: L&H

La faceta teatral d'Adrià Puntí va assolir grans gestes amb el pop-rock d'Umpah-Pah, però ara la reprèn, en el retorn després de 13 anys de silenci discogràfic. El saltenc ha dirigit tots els seus videoclips (com ara "La clau de girar el taller" i "Esbrina"), i també el que us mostrem a continuació: "Esperit".

A diferència dels anteriors videoclips que hem esmentat, aquest ha comptat amb més d'una vintena d'actors i actrius de la companyia teatral de Bescanó Alba Nova. El músic va col·laborar en l'obra El Conte de Nadal, de Charles Dickens, que la companyia va representar durant l'època nadalenca. Va interpretar-hi dues cançons pròpies i, fruit de les sinergies, aquesta vegada ha estat tot l'elenc teatral qui ha participat en l'obra de Puntí. El lligam pren importància per a la cançó escollida, "Esperit", i és que l'ànima tant de la cançó com del que relata l'obra nadalenca de Dickens ha estat el punt d'unió artístic entre Alba Nova i el geni saltenc. 



El concert de presentació de La clau de girar el taller tindrà lloc aquest divendres, 11 de març, a les 21 h a l'Auditori, en el marc del festival Guitar BCN. Adrià Puntí hi actuarà al costat de Lluís Costa (guitarra elèctrica i veus), Pedrito Martínez (baix i contrabaix), Toni Molina (bateria, percussió i veus) i Adrià Bauzó (saxo tenor, baríton i flauta).
Arxivat a: Enderrock, Esperit, La clau de girar el taller, Adrià Puntí, Auditori, Festival Guitar BCN, Barcelona