Arriba el Músiques Disperses

Anunciem els guanyadors 5 discos recopilatoris del festival folk de Ponent

| 10/03/2016 a les 06:59h

La nova edició del festival Músiques Disperses (MUD) a Lleida arriba amb un disc dels artistes que hi participen sota el braç. Es tracta d'un àlbum recopilatori amb cançons de Xarim Aresté i el Conjunt del Miracle Sieben entre altres, que desfilaran per Ponent del 10 al 13 de març. A Enderrock i Sons de la Mediterrània sortejàvem 5 àlbums i ja tenim els guanyadors!

Xarim Aresté. Foto: Noemí Elias

Aquest dijous 10 de març el guanyador del Premi Enderrock 2016 de la crítica a millor disc de pop-rock, Xarim Aresté, serà l'encarregat d'inaugurar el MUD'16. El músic de Flix interpretarà les cançons de l'àlbum guardonat, La rosada (Bankrobber, 2015) al costat de deu músics amb el nom de Conjunt del Miracle.

És l'únic artista català del festival, ja que la resta del cartell està format per músics internacionals que experimenten amb la sonoritat folk: el britànic Sieben, l'africà Vieux Farka Touré, els nord-americans The Optic Nerve i els turcs BaBa Zula.

Per a aquesta edició, el MUD ha preparat un disc recopilatori amb una cançó de cadascun dels protagonistes d'enguany. A més, l'àlbum inclou dues peces enregistrades en directe al MUD'15 de Xoel López ("Buenos Aires") i Vashti Bunyan ("Across The Water").

Enderrock i Sons de la Mediterrània sortejàvem cinc exemplars del disc recopilatori del festival, i ja tenim els guanyadors: Isaac Colomer, Èlia Obis, Andrea Franquet, Carlos Ripollés i Esther Solé. Per recollir el disc us podeu adreçar a la redacció d'Enderrock (Carrer Muntaner, 477, Barcelona). 
Arxivat a: Concursos, xarim aresté, lleida, mud, músiques disperses