S'acosta el festival Diània

A la tercera edició hi actuaran grups com Aspencat, El Diluvi, Els Catarres o Narco

| 18/03/2016 a les 06:59h

Del 24 al 26 de març arriba a Ontinyent el festival valencià de les comarques centrals. Diània proposarà un cap de setmana ple d'activitats culturals, esportives i d'oci, amb una vintena de concerts dalt dels escenaris. 
Aspencat. Foto: Xepo W. S.

Ontinyent torna a ser la seu de la tercera edició festival valencià Diània. Durant el 24, 25 i 26 de març aquesta ciutat obre less portes a la música, els espectacles, les activitats esportives, una fira d'entitats i diversos tallers.

En aquesta edició hi actuarà la banda de la Marina Alta Aspencat, guardonats per "Música naix de la ràbia" com a millor cançó pop-rock i millor clip musical segons la votació popular dels Premis Enderrock 2016. Els també guardonats Els Catarres, amb tres Premis Enderrock com a millor disc pop-rock 2015 per Big-bang, millor lletra per "En peu de guerra" i millor portada segons el públic, portaran l'explosiu tercer disc cap al sud. 

La programació aposta per la música de la terra, així que hi desfilaran una bona colla de grups valencians, com ara El DiluviInèrcia o Vadebo, mentre que La trocamba matanusca, Zerokoma o Karma seran els valencians que jugaran a casa. Amb més de vint anys de trajectòria, arribaran els sevillans Narco O'funk'illo.

En total, 21 grups actuaran a la tercera edició de Diània. Divendres el públic podrà gaudir de l'espectacle En persona guanye, de l'humorista Eugeni Alemany.

El festival habilitarà una zona d'acampada per als assistents. Per a més informació, podeu consultar el web del festival.
Arxivat a: Enderrock, Els Catarres, Aspencat, Ontinyent, valència, Diània, Narco, El Diluvi