Obriu bé les orelles

El festival Cruïlla BCN presenta el cartell de la nova edició amb el retorn de Robert Plant a Catalunya

| 10/03/2016 a les 14:59h

Robert Plant, Alabama Shakes, Elefantes, Ramon Mirabet, Adrià Puntí, Animal i Zoo són alguns dels artistes que actuaran al Cruïlla BCN d'enguany. Aquest migdia el festival barceloní ha presentat bona part de la programació, que tindrà lloc del 8 al 10 de juliol al Parc del Fòrum. 


Barcelona s'omple d'unes orelles ben grans com a símbol de la cita estiuenca. El festival Cruïlla BCN porta per bandera una proposta "sense límits, barreres o etiquetes". És per això que el cartell cada any és més ampli i s'hi pot trobar des de pop, rock i indie, fins a hip-hop, funk o folk. Aquest migdia s'ha presentat en roda de premsa la major part de la programació, a l'espera de les darreres confirmacions, que s'anunciaran a l'abril. 

El director del festival, Jordi Herreruela, ha explicat a la roda de premsa que limitaran l'aforament perquè volen oferir una bona qualitat de servei als assistents. És per això que hi haurà 25.000 persones per dia de festival, com a màxim.

El líder de Led Zeppelin, Robert Plant, és un dels plats forts del festival barceloní, i és que el britànic no trepitjava Catalunya des del 1995. La seva trajectòria en solitari el durà a la capital catalana al costat de la banda Sensational Space Shifters, i amb una base d'arrel africana i electrònica presentaran junts el nou àlbum. 

La barreja de blues i soul americà batejada com a rock'n'soul hi arribarà de la mà d'Alabama Shakers, la cantautora Cat Power presentarà noves cançons i la fusió més elegant anirà a càrrec del duet colombià Bomba Estéreo. A tots aquests artistes s'hi sumen Damien Rice091, Fermin Muguruza & New Orleans Basque Orkestra, Elefantes, Esperanza Spalding, Love Of Lesbian, Ramon Mirabet, Animal, Adrià Puntí, Zoo, BunburyVetusta Morla, entre d'altres.
Arxivat a: Enderrock, cruïlla, barcelona, robert plant, animal, ramon mirabet, adrià puntí, zoo, festivals, elefantes, love of lesbian