CyBee publiquen 'Viatge a Mu'

Guia per escoltar el segon disc del quartet del Baix Llobregat

| 11/03/2016 a les 15:00h

La banda de Sant Feliu de Llobregat s'endinsen al continent perdut de Mu en el seu segon àlbum, Viatge a Mu (RGB Suports). A Enderrock.cat fem una immersió pop-rock en les emocions i les experiències de CyBee, cançó per cançó, amb el cantant i guitarrista Nil Colomer.

Cybee. Foto: Bernat Almirall


"Hi seràs":
"Parla d'aquelles persones que sempre hi seran, que t'han marcat. Potser ja no hi tens contacte, però t'han marcat la vida. És una cançó pop amb pinzellades de folk."

"Ens hem de veure més":
"Quan et trobes un conegut de fa temps i la situació és freda i incòmoda. En aquestes trobades, molts cops es comenta de fer un sopar amb tots aquells antics companys, i mai arriba!"

"Mama":
"Una cançó d'homentatge a les nostres mares. Quants cops ens han salvat el cul, les mares? I com ens cuiden? Fins i tot han cantat els cors de la cançó!"

"Pedra filosofal": 
"Una reflexió sobre la humanitat, les relacions, les metes de cada persona, la vida en general,"

"Poblenou":
"Una cançó d'amor, que descriu una situació que està pasant en aquell moment i a partir d'allà comença a descriure la relació amb una persona."

"De tant en tant":
"Potser la cançó més profunda des del punt de vista de les lletres. Representa que l'escriu una persona amb Alzheimer en un moment de llum, quan es recorda de tot, i parla sobre com ho viu tot." 

"L'entorn":
"Quan s'acaba una relació que comportava conèixer tot l'entorn de l'altre, haver-te'l fet teu. Quan s'acaba tot el lligam amb aquesta persona, això també implica que s'acaba la relació amb el seu entorn."

"Dóna'm la mà":
"Una persona propera, que t'estimes, ho està passant malament, i el que li vols dir és que seràs al seu costat, que si cau tu seràs allà per aixecar-la. La cançó creix fins a un final èpic!"

"Marcel·lí":
"Història de dos amics, un dels quals no lliga mai fins que l'altre li presenta una noia i des d'aquell moment no para de lligar!"

"TN":
"Aquesta és la història d'un tio que vol investigar què es diuen els presentadors del telenotícies quan s'acaba l'emissió, el típic moment que acaba el programa i parlen entre ells i no se sent res. Comença a investigar, va a TV3 i tot i descobreix coses molt bèsties."

"Des de molt lluny":
"Parla sobre el nebot d'un membre del grup. Va escriure la cançó al nen quan acabava de néixer!"

"M'agradava":
 "Història d'amor que mai arriba a ser possible! La cançó no té tornada, però va creixent fins al final."

"A ritme de cançons":
"És la cançó que resumeix tots aquests anys de CyBee. Tot el que hem après, tothom a qui hem conegut a través de la música, del grup, a través nostre."

Arxivat a: Enderrock, pop-rock, cybee, cançó per cançó, viatge a mu, nou disc