Bitter i Frank Montasell a Enderrock TV

VerdCel, Narcís Perich i Barcelona Gospel Messengers seran els altres protagonistes del programa

| 14/03/2016 a les 15:00h

Arriba la tercera setmana de març i, per tant, també arriba l'actualitat musical a l'espai musical televisiu d'Enderrock. La periodista Elisenda Soriguera acosta a la petita pantalla cinc grups catalans: Bitter, VerdCel, Narcís Perich, Barcelona Gospel Messengers i Frank Montasell

Frank Montasell. Foto: Juan Miguel Morales

Dilluns casual. David Delgado arriba a Enderrock TV amb el seu grup, Bitter, per interpretar la cançó "Sota les llambordes", del seu segon àlbum, Casualitats (Quimera Records, 2015), en el qual el grup reflexiona sobre que el fet que les coincidències no existeixen, ja que tot passa per alguna raó. 

Dimarts d'aniversari. VerdCel celebra els 10 anys de l'aparició del seu primer disc, PaísViatge (Cambra Records, 2006), i per celebrar-ho cantarà al programa musical "Tela amb tela" d'aquest àlbum. El 23 d'abril presentarà la gira Estacions són cançons al C.A.T. de Barcelona, en el marc del festival BarnaSants. 

Dimecres d'autor. El cantautor maresmenc Narcís Perich ja prepara noves cançons per a aquest any. A Enderrock TV recuperarà "Home solitari", del seu darrer disc, Un pas ferm (Picap, 2013). 

Dijous assolellat. Tanquem la setmana amb una versió coral dels BeatlesBarcelona Gospel Messengers interpretaran "Here Comes The Sun", inclosa al tercer àlbum Be Here Now. Un tribut a George Harrison (Discmedi, 2016). La formació ha revisitat els hits d'un dels fab four amb una barreja de jazz, funk i gospel.

Divendres en solitari. El guitarrista Frank Montasell debuta en solitari després de deu anys formant part de bandes com Sol Lagarto o Marina BBFace & the Beatroots.  El músic de Sant Cugat del Vallès mostrarà a Enderrock TV la seva nova cançó "Fer-me feliç", del debut Mai és massa (Discmedi, 2016).

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i els divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa.
Arxivat a: Enderrock, Narcís Perich, Barcelona Gospel Messengers, Bitter, Enderrock TV, Frank Montasell