Green Valley, arquitectes del present

Estrenem "Nube de cristal", inclosa al proper disc de la banda bascocatalana

| 16/03/2016 a les 12:20h

Des de l'any 2010 Green Valley s'han fet un lloc a l'escena reggae per reivindicar des d'un to positiu de ritmes caribenys el que els preocupa. El 31 de març publicaran el quart disc, Ahora (autoeditat, 2016), i avui a Enderrock.cat avancem un cant d'esperança al present: "Nube de cristal". 
Green Valley. Foto: Esteban Starfish
 
El dia a dia frenètic de vegades fa perdre la perspectiva i Green Valley reflexionen sobre el present tot reivindicant-ne l'autenticitat i el valor de gaudir-ne abans que sigui massa tard: "El present és l'únic que tenim, la immediatesa de l'ara ens recorda la urgència d'estimar, de deixar-nos estimar en aquest món veloç, d'atrapar cada petit gest, mirada, raig de sol...", valoren.

Però l'ara també és la base per construir el futur. "La vida és una consecució de presents i en aquesta consecució es construeix l'individu. El present de demà serà producte de com estàs amotllant el present d'ara, tu ets l'arquitecte d'aquesta consecució i n'has de prendre consciència, t'has de responsabilitzar. Atrapar l'ara significa allunyar-se de la il·lusió de la por i ser conscient que, això que estàs sentint ara, demà pot ser que ja no hi sigui." 



La cançó que estrenem a Enderrock.cat és una alenada d'esperança: "Intentem recordar que a través de les nostres líriques, en el fons som molt més forts del que ens pensàvem o ens intenten fer creure. La història està narrada des d'una 'Nube de cristal', un núvol que fa referència al fet que som realment fràgils en alguns moments de la vida i el vidre és una cosa sòlida, però que fàcilment es pot fer miques. 

El 31 de març la banda bascocatalana publicarà Ahora (autoeditat, 2016), el primer disc, que no només ha nascut al local d'assaig, sinó que ha comptat amb la producció de Genis Trani. Al disc hi han col·laborat artistes com Morodo, Rapsusklei, Fyahbwoy, la colombiana La Tifa i els xilens Movimiento Original i Tiano Bless.
 
El 24 d'abril presentaran el nou disc a Barcelona, i també han confirmat els primers concerts a Granada (15 d'abril), Xaló (16 d'abril), Madrid (22 d'abril), Bilbao (27 d'abril), al festival ViñaRock i al mes de juny seran a Colòmbia i Xile.
Arxivat a: Enderrock, ahora, green valley, estrena, reggae