Els 10 anys de Teràpia de Shock

Arriba el nou àlbum recopilatori del grup amb una cançó inèdita, "A prop"

| 18/03/2016 a les 15:00h

Fa uns dies que Teràpia de Shock apareixen a la petita pantalla en un anunci d'una marca de llet catalana. Hi canten "A prop", una nova cançó que han escrit per celebrar el desè aniversari de la banda i que també s'inclou al disc recopilatori 10 anys (RGB SUports, 2016).

Teràpia de shock. Foto: Joan Enric Coflent

Ja han passat deu anys des que aquests quatre joves garrotxins es van tancar en un local d'assaig per compondre temes i defensar-los en directe. Una dècada després, amb cinc àlbums a les espatlles, és el moment de celebrar aquesta fita. 

A 10 anys (RGB Suports, 2016), els garrotxins fan una mirada retrospectiva i recullen catorze cançons de la seva discografia. Algunes d'aquestes cançons, com és el cas de la més popular, "Sense tu", les han tornat a enregistrar per a l'ocasió. A més, Teràpia de Shock han escrit una nova peça, "A prop", que acompanya un anunci televisiu, però avui n'han presentat el videoclip oficial: 



Una altra manera de celebrar-ho serà fent una gira d'aniversari. Malgrat que encara no se'n saben les dates exactes, la banda garrotxina anuncia que aquesta gira s'iniciarà a l'abril, i properament donaran a conèixer els concerts a través del seu web.

A continuació podeu escoltar l'àlbum:

Arxivat a: Enderrock, aniversari, pop-rock, teràpia de shock, nou disc, 10 anys