Manel presenta el videoclip de "Sabotatge"

Els barcelonins anuncien quatre concerts per al mes de maig

| 17/03/2016 a les 15:50h

La primera cançó que coneixem del quart disc de Manel ja té videoclip. El grup ha presentat el clip de "Sabotatge" i a més anuncien quatre concerts de pre-estrena de Jo competeixo (Warner, 2016): Banyoles (13 de maig, entrades exhaurides), Tàrrega (15 de maig), Valls (20 de maig) i Inca (25 de maig). 
Manel. Foto: Arnau Valls

'I no em posaré de genolls i ja m'he posat de genolls' és la tornada de la cançó i el leitmotiv del nou videoclip de Manel. Han tornat a comptar amb el director de cinema Sergi Pérez, el qual ja havia ideat alguns clips anteriors de la banda com ara "Dona estrangera", "Benvolgut" i "Teresa Rampell". Pérez va ha estat guardonat a la darrera edició dels Premis Gaudí en la categoria de millor pel·lícula en català del 2015 per a la seva òpera prima El camí més llarg per tornar a casa.

Jo competeixo (Warner, 2016) sortirà a la venda el 8 d'abril i el grup ja ha exhaurit entrades per al concert del Festival de Cap Roig (8 de juliol). Els barcelonins s'han incorporat al cartell del festival MadCool de Madrid i han anunciat quatre concerts per al mes de maig: Banyoles (13 de maig, entrades exhaurides), Tàrrega (15 de maig), Valls (20 de maig) i Inca (27 de maig). Les entrades es posaran a la venda a partir d'aquest divendres al seu web.

A continuació podeu veure el nou videoclip on s'entrellacen diverses històries que tenen una cosa en comú: posar-se de genolls.
 
Arxivat a: Enderrock, pop, manel, nou disc, sabotatge, jo competeixo, videoclip, barcelona