El cometa Halley arriba a Girona

El 2 d'abril es podrà veure l'arribada del cos celeste al Pont de Pedra de la ciutat

| 23/03/2016 a les 12:02h

Avui se celebra el dia Mundial de la Meteorologia i, coincidint amb aquesta data, s'ha donat a conèixer una notícia insòlita. El cometa Halley s'avança 45 anys i el proper 2 d'abril es podrà veure al Pont de Pedra de Girona. 

Està previst que l'any 2061 es podrà veure el cometa Halley des de la Terra, però tal com explica Tomàs Molina en el vídeo que podeu veure més amunt, el cos celeste s'ha avançat i es podrà veure el 2 d'abril a quarts de set de la tarda al Pont de Pedra de Girona. 

Més que un fet astronòmic, tot sembla apuntar que es tracta d'un acte musical, i és que el vídeo l'ha publicat el Festival Strenes de Girona. L'any passat el festival gironí va obrir la tercera edició amb un concert sorpresa de Sopa de Cabra al terrat de l'Oficina de Turisme de la ciutat, al costat del Pont de Pedra.

Des de l'Strenes no ho han confirmat, però és probable que el cometa Halley arribi juntament amb Love Of Lesbian, ja que el seu darrer disc es titula, justament, El poeta Halley (Warner, 2016). Serà el tret de sortida del festival i s'allargarà fins al 24 d'abril. 
Arxivat a: Enderrock, festivals, strenes, girona