Deu anys de rock alternatiu valencià

El Born de Cançons tanca el mes de març amb Senior i el Cor Brutal

| 27/03/2016 a les 07:00h

No són convencionals ni políticament correctes. Després de deu anys segueixen enfurismant la fera amb un discurs pop-rock alternatiu que beu de la tradició folk i rock dels Estats Units. És per això que per celebrar la primera dècada, Senior i el Cor Brutal homenatjaran els seus referents el dijous 31 de març a Barcelona.

Senior i el Cor Brutal. Foto: Carles Rodríguez


El cantant i guitarrista Miquel Àngel Landete encapçala Senior i el Cor Brutal, al costat de Rafa Ferreiro (bateria), Juanlu Tormo (baix) i Endika Martín (guitarra). Sempre han defensat un rock alternatiu a la valenciana, conscient de la crua realitat i picant molta pedra. Enguany celebren el desè aniversari del projecte musical i faran parada al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona per conciliar la música dels seus referents amb dues propostes vinícoles d'una denominació d'origen catalana. 

Senior i el Cor Brutal adaptaran a català i al seu univers musical els músics americans que admiren: des de Neil Young, Tom Petty, R.E.M o Wilco, fins al folk-rock i country de The Felice Brothers, The Low Anthem, Iron and Wine, Fleet Foxes o Dr. Dog

L'any 2006 els valencians van debutar amb una maqueta, però no va ser fins dos anys més tard que van presentar el seu primer disc L'experiència gratificant (Malatesta Records, 2008), seguit de Nu –directe– i Gran (Malatesta Records / La Casa Calba, 2011) i València, Califòrnia (Malatesta Records, 2013). El seu darrer àlbum, El poder del voler (Malatesta Records, 2014) va rebre el reconeixement com a millor disc de l'any segons la crítica dels Premis Enderrock 2015. 

El concert del proper dijous 31 de març tindrà lloc al Born CCM de Barcelona a les 20 h. Les entrades es poden comprar a un preu de 10 euros a través d'aquest enllaç
Arxivat a: Enderrock, born de cançons, born ccm, barcelona, senior i el cor brutal, país valencià