La Pedrera, nou laboratori artístic

Neix un nou cicle d'interrelacions artístiques a l'edifici modernista barceloní

| 30/03/2016 a les 07:00h

La Fundació Catalunya – La Pedrera impulsa un cicle que connecta la música amb altres arts escèniques al llarg del mes d'abril. Els encarregats d'aportar la música a la primera edició de l'ArtLab seran Maria Arnal i Marcel Bagés, Josep Maria Baldomà, Marion HarperBoreals i Est Oest.


La música de Maria Arnal i Marcel Bagés inaugurarà la primera edició dijous 7 amb un espectacle audiovisual batejat com a Codi obert, una porta que convida a la reflexió a través d'imatges d'arxiu i melodies antigues. Diumenge 10 arriba una sessió pensada per als més menuts amb l'espectacle-instal·lació sensorial Planeta K, bressolat per la música del pianista Josep M. Baldomà.

Una altra sinergia artística prové de la unió de la banda de Marion Harper i l'equip artístic de la discogràfica Luup Records. La cantant actuarà dijous 14 d'abril acompanyada per la il·lustradora d'Alícia Vogel, la fotògrafa Mariona Álvarez i el videògraf Guillem Costas. Per la seva banda, la música experimental de Boreals es vestirà amb fotografies que han realitzat per a l'ocasió estudiants de l'escola universitària IDEP Barcelona. 

Per tancar el naixement de l'ArtLab, divendres 29 la música d'Est Oest anirà acompanyada de crispetes, i és que el pop dels osonencs connectarà amb peces de cinema fetes per tallers de diferents escoles catalanes. 

Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, Boreals, Marion Harper, Josep Maria Baldomà, Barcelona, Codi Obert, La Pedrera, Artlab, Est Oest