The Risas, a la recerca de la felicitat

Escolta un avançament del segon disc dels santcugatencs

| 30/03/2016 a les 15:00h

Aquest divendres 1 d'abril sortirà a la llum la segona referència discogràfica de The Risas, Cucurelles (RGB Suports, 2016). La multibanda vallesana té els ingredients funks per ser feliç, tal com evidencia a les dues cançons que ha avançat: "Si tu vols" i "Cucurelles".
The Risas. Foto: Arxiu Enderrock.

Cucurelles (RGB Suports) és més que el nom del segon disc de The Risas. La filosofia de la banda vallesana es basa en la recerca de la felicitat a partir de quatre pilars elementals: "Crear, reflexionar, estimar i festa extrema". De fet, si us passegeu pel seu web hi trobareu un 'riccionari' detallat dels mots més afins al seu llenguatge i també una imatge de la creació divina amb el trombonista Sergi Aragó com a 'déu cucurella'. The Risas són un grup de contrastos, i tal com explica el cantant Pol Cortés el grup es mou "entre l'absurditat i el significat màxim", però sobretot volen ser naturals.

El segon disc de la banda arriba quatre anys després del debut El millor dels moments (Gorvijac Music, 2012) i sortirà a la venda aquest divendres 1 d'abril. Aquí podeu escoltar la seva cançó, "Si tu vols": "Del vessant més pop del disc, aquest tema també té arrel funk. Els arranjaments s'adeqüen al nou so del pop internacional que juga amb la música negra com Bruno Mars, un so modern amb arrels funks", explica Cortés.



Per enregistrar les cançons han tingut al costat uns mestres si parlem de matèria funk: Miguelito Superstar i Lalo López, de la Fundación Tony Manero: "Ells són la veu de l'experiència, tenen molts recursos de la música negra i de pur estil", valora el cantant. 

The Risas presentaran Cucurelles el proper 15 d'abril a la sala La Mirona de Salt en el marc del Festival Strenes. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
 
Arxivat a: Enderrock, the risas, funk, sant cugat del vallès, cucurelles