S'estrena un musical sobre la generació 'ni-ni'

El músic barceloní Gerard Sesé ha compost la banda sonora i actua a l'espectacle 'Generació de merda'

| 01/04/2016 a les 14:59h

Aquest divendres 1 d'abril s'estrena a Barcelona el musical Generació de merda, un retrat de la precària situació dels joves. Escrit i dirigit pel dramaturg Xavi Morató, la música ha anat a càrrec de Gerard Sesé. El músic barceloní havia col·laborat en musicals versionant altres cançons, però per primera vegada debuta creant la banda sonora. 


No és la primera vegada que Gerard Sesé participa en obres teatrals musicades. Fa un parell d'anys, cada divendres omplia el teatre Llantiol de Barcelona amb l'obra 1 musi...cal?, on ell i el seu equip parodiaven musicals famosos com Grease, Els Miserables, Mar i Cel o Germans de sang, entre altres. 

Al llarg de l'any passat el barceloní pujava a l'escenari del Teatre Maldà acompanyant a piano les protagonistes de The Feliuettes, un espectacle on l'esbojarrada trama jugava amb versions de les cançons de Núria Feliu. Enguany Sesé se suma a l'obra Generació de merda, de la qual ha compost tota la música. Per primer cop, el músic deixa enrere les versions per ser ell el creador de la música. 

Segons explica Sesé "ha estat un repte", tot i que sovint li han comentat que el seu treball ja té forma de musical. El músic fa broma i assegura que "potser per això no acaba de tenir èxit (la seva música)... Me n'hauré d'anar a Broadway".

Generació de merda
s'estrena aquest divendres 1 d'abril al Teatre Poliorama de Barcelona i es podrà veure dues vegades més: el 8 i 15 del mateix mes. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: Enderrock, xavi morató, espectacle, teatre poliorama, generació de merda, musical, barcelona, gerard sesé, teatre