La dualitat de Jo Jet i Maria Ribot

Els músics volen enregistrar el mes de maig un nou disc titulat 'Lliure o descansar'

| 03/04/2016 a les 15:00h

Jo Jet i Maria Ribot volen publicar les seves noves cançons, que naixeran acompanyades per un altre projecte multidisciplinar a la tardor. Per tal de fer-ho possible, el duet ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar-ho.

Jo Jet i Maria Ribot. Foto: Arxiu Jo Jet i Maria Ribot.

Lliure o descansar
 és un projecte creat per apel·lar a la reflexió sobre la manera que tenim d'entendre la vida. És a dir, la dualitat que pateix l'ésser humà entre crear el nostre propi camí o acceptar el que s'imposa per la societat. Aquest projecte va més enllà de Jo Jet i Maria Ribot, i és per això que s'han envoltat de sis artistes més per tal d'oferir un projecte multidisciplinar que gira entorn de les seves cançons. Els músics s'han rodejat de dissenyadors, creatius i il·lustradors per tal d'enllestir Lliure o descansar.

Per enregistrar-lo, Jo Jet i Maria Ribot tindran el productor Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Pau Vallvé). L'àlbum serà gravat durant el mes de maig, i si tot va segons està previst, veurà la llum durant el mes d'octubre. 
Arxivat a: Enderrock, lliure o descansar, micromecenatge, verkami, jo jet i maria ribot, maria ribot, jo jet, nou disc, multidisciplinar