Revelació rima amb celebració

Aquest divendres 8 d'abril Joan Rovira inicia una minigira per celebrar el Premi Enderrock 2016

| 05/04/2016 a les 07:00h

El cantautor ebrenc Joan Rovira està d'enhorabona i molt agraït pel Premi Enderrock 2016 a grup revelació que va rebre gràcies al vot popular. Per tot plegat i coincidint amb l'aniversari de la sortida del seu primer disc, Peix sense espina (Satélite K, 2015), l'ebrenc engega una minigira de quatre concerts arreu de Catalunya.
Joan Rovira. Foto: Jordi Paramès. 

El públic va escollir Joan Rovira com a millor artista revelació 2015 en la categoria de vot popular als Premis Enderrock 2016. A més, ara fa un any de la publicació del disc Peix sense espina (Satélite K, 2015), el seu àlbum de debut que va aconseguir fer-lo guanyador del premi.

Com que revelació rima amb celebració, Rovira ha decidit festejar aquestes fites amb el seu públic en directe. Aquest divendres 8 d'abril al Casino Club a Vilafranca del Penedès iniciarà una minigira de quatre concerts que el durà també a Lleida (24 d'abril, Orfeó Lleidatà), Tarragona (13 de maig, sala Highland) i Girona (20 de maig, sala Platea) entre el mes d'abril i de maig. 

En aquests quatre concerts, el cantautor presentarà cançons inèdites del seu proper àlbum que publicarà a principi de l'any vinent. Entre aquestes, es podrà escoltar la cançó "Lo meu riu" que va publicar recentment en format de videoclip en defensa del riu Ebre. La cançó es va prendre com a himne popular de la multitudinària manifestació del passat 7 de febrer que va aplegar milers de persones oposant-se al Pla Hidròlogic: 

Arxivat a: Enderrock, Joan Rovira, artista revelació, Vilafranca del Penedès, Premis Enderrock