Música a la vall d'Àger

Els asturians San Jerónimo són el primer grup confirmat del festival Vallsonora

| 10/04/2016 a les 15:00h

Ja estan a la venda les entrades per a la quarta edició del festival de música i cultura Vallsonora. Els dies 24 i 25 de juny la vall d'Àger, a la comarca de la Noguera, la música connectarà amb un paratge únic i natural ple d'encant.

San Jerónimo. Foto: Arxiu del grup


Vallsonora és un festival de petit format i proper que combina propostes musicals amb la història, gastronomia, arquitectura, natura i turisme de la zona. Enguany, la cita festivalera estrena escenaris: l'Ermita de la Mare de Déu de la Pedra i el Centre d'Observació de l'Univers. Des de l'ermita es podrà veure d'una fantàstica panoràmica de tota la vall mentre es gaudeix de dos concerts en acústic quan es pon el sol.

També per primera vegada hi haurà un concert al Centre d'Observació de l'Univers, centre de referència per a l'observació i divulgació de l'astronomia. Allí s'inaugurarà el cicle de Música sota les estrelles i és que el públic podrà escoltar la música en viu i observar els estels des del parc del telescopi.

El Castell – Col·legiata de Sant Pere, un castell fortificat d'estil romànic-neogòtic del segle XI, repetirà com a escenari. Però tindrà novetats: hi haurà activitats artístiques i gastronòmiques al claustre d'aquest castell. 

Fins al moment s'ha confirmat la presència de la banda San Jerónimo, que arribarà amb l'aire del Mar Cantàbric per presentar les cançons de Salinas (WeAreWolves, 2016). A l'espera de saber els altres músics que assistiran a la quarta edició del Vallsonora, ja es poden adquirir les entrades per al festival en aquest enllaç



Arxivat a: Enderrock, Àger, festival, Vall Sonora