La nova motivació de Vadebo

Estrenem "Anirem", una cançó del seu proper disc, titulat 'Actitud'

| 06/04/2016 a les 12:00h

El mestissatge rocker de Vadebo esclatarà de nou al segon disc, Actitud (Maldito Records). L'àlbum dels valencians sortirà a la venda aquest divendres 8 d'abril, i avui a Enderrock.cat n'avancem un tema: "Anirem".

Vadebo. Foto: Arxiu del grup


Quina és l'actitud de Vadebo? "Donar tot el que podem en el nostre dia a dia com a grup tant a dalt com baix de l'escenari gaudint de cada moment com si fóra únic i irrepetible. També pensem que la gent ha de tenir l'actitud necessària per enfrontar-se a les diferents situacions que ens planteja la vida, trencant amb estereotips i sense por, ja que si no arrisquem ens perdem moltes coses." 


Així doncs, l'actitud i la motivació "tant per a les coses positives com negatives de la vida" és el fil argumental que uneix les onze cançons del nou disc dels músics de l'Horta. Una és "Anirem", la cançó que podeu escoltar en exclusiva a Enderrock.cat, un còctel de ska i dubstep festiu que va polir el productor Sam Ferrer. El grup puntualitza que "de la lletra el que més costà va ser la tornada, vam anar provant diferents idees fins que trobàrem amb aquesta, que és la que més ens va a agradar i la que pensàvem que més transmetia i millor anava amb la cançó".

Aquesta estrena se suma al primer avançament del videoclip "Se'ns fa de dia", que podeu veure a continuació:  
 


A Actitud hi han col·laborat el cantant d'Ítaca Band Albert Garcia, el raper valencià Charly Efe, el trombonista Xavi Banyuls (La Raíz), el trompetista  Àngel Pereto (La Gossa Sorda) i la cantant Mireia Pardiñas.

El segon disc de Vadebo sortirà a la llum aquest divendres 8 d'abril, i el grup oferirà un petit tast de les cançons a l'FNAC El Triangle de Barcelona. Pel que fa a les dates de presentació, un dels concerts més especials serà el proper 28 d'abril en el marc del Festival Viña Rock.
Arxivat a: Enderrock, estrena, vadebo, país valencià