Nit universitària a la Telecogresca

Repassem els concerts del segon cap de setmana d'abril

| 07/04/2016 a les 15:00h

Arriba l'esperada festa universitària de la Telecogresca amb La Gossa Sorda, Aspencat i Els Catarres, entre d'altres. També es podrà gaudir dels concerts de Noel Gallagher, Adrià Puntí, Cris Juanico o Enric Verdaguer durant aquest cap de setmana. 

La Gossa Sorda. Foto: Arxiu del grup.

Ens acostem a la recta final del festival BarnaSants, i entre les diverses actuacions que hi ha aquest cap de setmana destaquen les interpretacions de Cris Juanico i un concert en homenatge a Veneçuela. El menorquí Cris Juanico actuarà acompanyat d'un violí i un contrabaix per presentar el seu darrer disc, F(a)usta (RGB Suports, 2015). D'altra banda, el concert col·lectiu per Veneçuela és un homenatge a la lluita per la sobirania d'aquest país llatinoamericà de la mà de Cecilia Todd i els emergents José Delgado i Amaranta, entre d'altres. 

Noel Gallagher demostra que hi ha vida més enllà d'Oasis i torna a Barcelona en solitari amb el seu últim disc, Chasing Yesterday (Kobalt Label Services, 2015). Gallagher deixa enrere els seus himnes "Wonderwall" o "Don't Look Back In Anger" per ser un dels músics que puja a l'escenari aquest cap de setmana de la mà del Guitar BCN. Per la seva banda, Enric Verdaguer i Cybee presenten els seus darrers àlbums a la sala Luz de Gas, en el marc del festival barceloní.

Una de les festes més esperades per tots els estudiants universitaris d'arreu del país és la Telecogresca. La 38a edició del festival se celebrarà dissabte dia 9 a partir de les 18.30 h al Parc del Fòrum de Barcleona. La diversitat està assegurada amb grups com Els Catarres, Boikot, Aspencat, José de Rico, Nasty Bass o l'últim concert a Catalunya dels valencians La Gossa Sorda.  

Lluny del bullici de la capital catalana, aquest segon cap de setmana d'abril els concerts no s'aturen a la resta del territori català. Adrià Puntí presentarà La clau de girar el taller (Satélite K, 2015) dins el festival Strenes de Girona, amb les entrades exhauries, mentre que Enric Verdaguer actuarà a La Mirona de Salt. Al Cafè del Teatre de Lleida hi actuarà Delafé, després de deixar enrere Helena Miquel. Oscar d'Aniello compartirà escenari amb la polifacètica Carla.

Trobareu més informació a l'agenda de concerts d'Enderrock.cat.
Arxivat a: Enderrock, BarnaSants, Guitar BCN, Telecogresca, Strenes