La música del salvatge oest

Concert de presentació al Jamboree de la banda liderada per Mario Cobo: Los Locos del Oeste

| 11/04/2016 a les 08:00h

La banda de Mario Cobo, guitarrista entre d'altres de Mambo Jambo, Nu-Niles o Kim Lenz & The Jaguars, acaba de publicar el seu nou EP, Y su loco Country-Jazz (Buenritmo Records) i el presesntaran en directe aquest dimarts 12 d'abril al Jamboree Jazz Club de Barcelona

Los Locos del Oeste. Foto: Arxiu de l'artista


Los Locos del Oeste
exploren en el country-jazz i en els sons primitius d'aquest gènere en un disc que farà les delícies dels amants d'aquests estils, i que està format per tres composicions pròpies, com són "No Melody Shines Like You Do", que obre amb un so més proper al jazz, l'instrumental amb aires mexicans "Maleït Barret" i el boogie "Why You Your Em Like You Your ". Los Locos del Oeste també han gravat el seu particular homenatge a un dels seus músics favorits, el gran guitarrista de jazz George Barnes.


La banda està formada per El Lega (guitarra i veu), Xavi Carajillo (contrabaix) i Mario Cobo (guitarra,steel guitar i veu).

Los Locos del Oeste 
presentaran en directe l'àlbum el dimarts 12 d'abril al Jamboree Jazz Club en dos únics passis, a les 20 i 22 hores. Les entrades es poden comprar en aquest enllaç.

Arxivat a: Enderrock, los locos del oeste, mario cobo, barcelona, country, jazz, jamboree