Homenatge a Granados al Conservatori del Liceu

Mestres pianistes i alumnes el recorden aquest 7 d'abril

| 07/04/2016 a les 11:56h

El Conservatori del Liceu de Barcelona s'afegeix als homenatges a Enric Granados amb l'actuació, avui 7 d'abril (20.30 h), dels pianistes Daniel Ligorio i Albert Attenelle, a més d'un concert col·lectiu amb alumnes al voltant del compositor lleidatà. 

Daniel Ligorio

El Conservatori del Liceu, on ensenyen diversos professors de piano hereus de la tradició pianística iniciada per Enric Granados en persona, se sent especialment motivat per celebrar el centenari de la seva mort amb la solemnitat que el compositor mereix.

Albert Attenelle, un dels més grans especialistes en Granados de l'actualitat, oferirà un dels concerts més atractius de la temporada amb la interpretació integral de la gran obra mestra que és Goyescas , un treball que ha enregistrat recentment amb Columna Música. Daniel Ligorio presentarà un programa d'un interès extraordinari amb altres de les obres més grans de Granados . Els estudiants de piano i cant del Conservatori podran donar a conèixer el seu treball amb la música d'aquest en un concert col·lectiu. Els actes dedicats a Granados es completaran amb conferències dedicades a l'anàlisi de la seva obra.

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Liceu, Enric Granados, Daniel Ligorio, Albert Attenelle