Trajecte solidari de jazz i swing

Diumenge 17 d'abril La Locomotora Negra realitzarà un concert benèfic a l'Auditori de Barcelona

| 12/04/2016 a les 06:59h

A final de setmana La Locomotora Negra oferirà un trajecte jazzístic i solidari a l'Auditori de Barcelona. Acompanyats de la vocalista Susanna Sheiman i el grup de ball Lindy Hoppers Swing, els beneficis del concert aniran destinats a la població de Goundi, un municipi situat al Txad. 
La Locomotora Negra. Foto: Arxiu Enderrock

La trepidant i veterana banda de jazz dirigida per Ricard Gili, La Locomotora Negra, al costat de la veu de Susanna Sheiman i el ritme de ball de Lindy Hoppers Swing seran els encarregats d'oferir un concert solidari a l'Auditori de Barcelona. Des de fa 13 anys l'ONG catalana Misión y Desarrollo para Goundi organitza un concert solidari per recaptar fons que es destinen a la població de Goundi (el Txad). 

El Txad és un dels països més pobres del món. Hi viuen més de deu milions d'habitants, i segons dades de l'Índex de Desenvolupament Humà de l'ONU és el quart país més pobre del món, amb més de 80% de la població per sota del llindar de la pobresa.

Per aquest motiu, la 13a edició del concert solidari es vol basar en projectes que ajudin a la millora de la seva situació laboral, com ara ajudar a la construcció d'una central elèctrica híbrida i la col·laboració amb la Fundació Banc de Recursos – Pont Solidari. 

El concert tindrà lloc diumenge 17 d'abril a les 19.30 h a la sala 1 de l'Auditori de Barcelona. Les entrades es poden comprar a través d'aquest enllaç.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, auditori, barcelona, locomotora negra, susanna sheiman