Vols actuar al Cruïlla?

La plataforma Movistar Artsy obre una convocatòria perquè grups catalans actuïn al festival

| 11/04/2016 a les 13:00h

Si tens un grup de música i vols formar part del cartell del Cruïlla 2016, aquesta notícia t'interessa. La plataforma Movistar Artsy promou un concurs obert als grups de música catalans per poder actuar al festival barceloní. A més, els guanyadors tindran l'oportunitat d'enregistrar un disc.

Públic al Cruïlla. Foto: Xavier Mercadé


La convocatòria està dirigida als grups catalans. Tots els que s'hi vulguin presentar s'han d'inscriure a artsy.movistar.es fins al 15 de maig. La iniciativa vol apostar pels grups locals que es vulguin donar a conèixer a l'escenari i a l'estudi.

D'una banda, els guanyadors podran formar part del Cruïlla 2016, que se celebrarà del 8 al 10 de juliol a Barcelona, i podran compartir cartell amb artistes com Robert Plant, Alabama Shakes o Crystal Fighters, entre d’altres. D'altra banda, el certamen inclou la producció d'un disc amb suport promocional. 

El concurs tindrà dues fases. Per superar la primera els participants hauran de tenir prou suport a les xarxes socials per aconseguir 3.000 punts. A la segona fase un jurat independent format per professionals del sector musical i cultural valorarà les propostes de més qualitat i originalitat per escollir el guanyador.
Arxivat a: Enderrock, cruïlla, concurs, festivals