Pantaleó, en acústic

Estrenem el nou clip de la cançó "Rita, rock i Imagine" a veu i guitarra

| 13/04/2016 a les 12:00h

El pop-rock lluminós de Pantaleó brilla per la veu dolça i delicada del cantant i guitarrista Gerard de Pablo. Una prova d'això és el videoclip que estrenem a Enderrock.cat, la interpretació a veu i guitarra de "Rita, rock i Imagine". 

Pantaleó. Foto: Joana Arribas

Qui no firmaria per escoltar a les escales de casa una bona melodia? El cantant i guitarrista de Pantaleó Gerard de Pablo es presenta així al nou clip "Rita, rock i Imagine", on no li cal res més que un micròfon i la guitarra per interpretar el tema que obre el primer disc, Reina Victòria (Petits Miracles, 2015), que van publicar un any després d'haver-se proclamat guanyadors del Premi Joventut del Sona 9 2014.

Avui a Enderrock.cat podeu conèixer el vessant acústic del grup, però si els voleu veure en directe, aquest mes d'abril actuaran al concert benèfic Els músics no mengen, organitzat per ajudar al Banc dels Aliments, a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat (dissabte 16), la sala Jazz Cava de Vic (diumenge 17) i a final de mes al festival Flors i Violes de Palafrugell (dissabte 30). 

Arxivat a: Enderrock, sona9, 'rita, acústic, rock i imagine', pantaleó, estrena, videoclip