El viatge en directe de Paula Grande

Anunciem els guanyadors d'entrades dobles per al concert de presentació de Paula Grande

| 14/04/2016 a les 14:59h

Paula Grande acaba de publicar el seu debut discogràfic, Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2016). Aquest dissabte 16 d'abril iniciarà la gira de presentació en el marc del festival Strenes de Girona. A Enderrock vam engegar un concurs per sortejar dues entrades dobles, i ja en tenim els guanyadors!
Paula Grande. Foto: Arxiu de l'artista

Diuen que ningú és profeta a la seva terra, però Paula Grande arriba per trencar aquest fals tòpic. La gironina torna a casa el proper dissabte 16 d'abril al festival Strenes. La polifacètica cantant festeja amb el rap, el jazz, el soul i la cançó d'autor en el seu primer àlbum, Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2016). 

Una de les veus gironines amb més projecció internacional torna a la seva ciutat natal després d'haver actuat per països de mig món i haver rebut guardons internacionals, com el tercer premi a la competició Shure Montreux Jazz Voice Competition o el primer premi a millor repertori lliure al Jazz Voice de Lituània. Per ella, el concert a Girona està ple de significat: "Estrenar el disc a Girona és una il·lusió! És on vaig néixer i en certa manera és on naixerà de veritat aquest disc... A la capital gironina hi he viscut coses molt maques, i ara hi torno amb el tret de sortida dels concerts del Viatge interestel·lar." 

Paula Grande va tardar sis mesos a enregistrar el disc amb el seu equip, format per Mau Boada (Esperit!) a la producció, Kquimi Saigi (piano) i Arnau Figueres (percussió). La cantant explica que és un àlbum d'estudi: "Anàvem convidant amics perquè vinguessin a fer una col·laboració i anàvem produint les cançons amb calma. És un disc que s’ha fet molt a l’estudi, és a dir, que les cançons s'han anat produint a mesura que s’anaven gravant, tot i que partien d’una base. Vaig gaudir molt d’aquesta manera de fer, sense pressa, cosa que ja no passa o passa poc avui en dia, i triant molt bé a cada moment què volíem per a les cançons".  

En aquest primer disc la cantant ha barrejat peces de la seva pròpia collita i poemes musicats, com ara "Cançó gallega de les Illes Medes", d'Enric Casasses, o un poema de l'artista Nia. La seva música no té fronteres lingüístiques, i canta en català, castellà, anglès i francès.

Els guanyadors, a l'Strenes

EDR sortejàvem dues entrades dobles per al concert d'aquest dissabte 16 d'abril (22 h) a l'Auditori Centre Cultural la Mercè de Girona, en el marc del festival Strenes. Els guanyadors són Jordi Güell i Rosa Fayos.

Arxivat a: Concursos, festivals, strenes, girona, concurs, paula grande, cançó d'autor, viatge interestel·lar