Bonobos i Séptimo, en directe

L'agenda de concerts del cap de setmana

| 14/04/2016 a les 15:00h

Bonobos i Séptimo A surten de l'estudi per pujar als escenaris i presentar noves cançons. D'altra banda hi ha el cicle Curcircuit a Badalona i Tarragona, l'Strenes lidera la programació gironina i se celebra la gran festa del Record Store Day. Hi ha música per triar i remenar!

Bonobos. Foto: Xevi Abril

A dalt del cavall alat, el mallorquí Joan Miquel Oliver aterra de nou al Principat amb les cançons del seu tercer disc, Pegasus (Sony Music, 2015). Serà aquest divendres 15 d'abril (22 h) a la sala Sarau de Badalona, un concert doble amb Nacho Umbert. I no podria ser d'una altra manera, el doblet forma part de la programació del Curtcircuit. L'endemà, el cicle es traslladarà a la sala Zero de Tarragona amb un altre concert compartit: Delafé i Carla

Bonobos presentaran a casa el seu segon disc, Crida! (RGB Suports, 2016), una sorprenent alenada d'aire pop. El toc d'inici de la gira serà aquest dissabte a la plaça Major de Centelles, el seu poble, en una gran festa popular i gratuïta on hi haurà diversos artistes convidats, com Ojo de Buen Cubero

Queden lluny ja les versions amb què Séptimo A es van donar a conèixer, i és que el grup ha publicat el primer disc de cançons pròpies, Mundo normal (autoeditat, 2016). La banda de Solsona i Cardona pujarà a l'escenari de la sala Stroika de Manresa aquest dissabte amb una bona dosi de ska, rock i punk per bandera.



Els concerts de l'Strenes

Aquest dijous Cesk Freixas i l'escriptor Roc Casagran homenatjaran el poeta Pere Quart al festival gironí, i Xebi SF presentarà les cançons del seu darrer disc, Tibidabo. Divendres serà el torn de Maria Arnal i Marcel BagésMarina RossellJoana Serrat The Risas.

Dissabte els concerts gratuïts de l'Strenes a la plaça de Sant Fèlix aniran a càrrec de Zoo, Maïa Vidal i Joan Colomo, mentre que Quimi Portet Paula Grande actuaran al Teatre Municipal i a l'Auditori CC La Mercè, respectivament. Amb les entrades exhaurides, Els Catarres presentaran un nou espectacle anomenat Pluja d'estels al costat de la Jove Orquestra de l'Auditori de Girona, un recorregut íntim i simfònic per les cançons de la banda.

Fa cinc anys que The Penguins actuen pel territori català amb un repertori familiar i popular a ritmes sincopats. Diumenge ho celebraran a l'Auditori amb els temes més sonats de Reggae Per Xics. Als jardins de la Mercè, l'entrada serà gratuïta per escoltar el pop seixanter de Trau i la cantautora Anaïs Vila.

Escenaris de petit format
Una de les activitats musicals protagonistes del cap de setmana a tot l'Estat espanyol és el Record Store Day. La sisena edició del dia de les botigues de discos se celebrarà aquest dissabte: es posarà a la venda material inèdit i hi haurà concerts gratuïts als establiments. Per tal d'organitzar-vos bé el dia, aquí teniu una notícia amb la programació d'enguany.

Per a més informació, podeu consultar l'agenda de concerts d'Enderrock.cat.
Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, festivals, sèptimo A, bonobos, Strenes