El pop entre la vida i la mort

La cantant barcelonina s'obre camí cap al pop al nou senzill "Butterfly"

| 15/04/2016 a les 06:59h

Actriu i ballarina, Montse Franco desenvolupa la seva faceta musical amb el nom Montse FM. No és una emissora de ràdio, però la cantant barcelonina és una tastaolletes i darrerament ha estudiat les noves tendències del pop actual, que li han fet tancar la seva etapa primerenca jazz i acústica. Aquest divendres publica la versió renovada de la cançó "Butterfly". 

Montse FM. Cristina Raso Boluda


El juliol de l'any passat Montse FM va publicar en format digital el seu segon disc, Butterfly (Picap, 2015), un treball acústic que combina cançons pròpies, com la que dóna nom al disc, i també versions d'artistes com Sam Smith, Rihanna o Ariana Grande

De base jazzística, la cantant barcelonina es va endinsar en el pop internacional gràcies al seu fill Eric, finalista l'any 2014 al concurs musical televisiu La Voz Kids, però a banda d'enregistrar les cançons l'any passat, ara ha decidit fer un gir a la sonoritat i apostar pel vessant més pop. No obstant això, el nou camí l'ha encetat amb una cançó pròpia, "Butterfly", de la qual avui publica el videoclip: "Necessitava un canvi d'aires i aquesta cançó té un arranjament totalment actual i, perquè no dir-ho, amb una tendència molt americana", comenta Montse FM. Els arranjaments han anat a càrrec de Juan Pablo Compaired.

De fet, el canvi és el leitmotiv de la cançó: "'Butterfly' és una de primeres cançons que vaig escriure, en un moment de la meva vida en què necessitava un canvi, que segueixo fent cada dia, ja que la vida és per a mi una sèrie de morts i de naixements personals, i quina metàfora mes vàlida que la papallona o l’au fènix...", valora la cantant. 

El clip ha estat enregistrat a la Nau Bostik de Barcelona, i el mes vinent esdevindrà l'escenari de la presentació del seu nou gir musical. 
 
Arxivat a: Enderrock, pop, montse fm, barcelona, butterfly