Per un Sant Jordi ben musical

Com ja es tradició l'Antiga Fàbrica Estrella Damm es converteix en seu musical

| 23/04/2016 a les 07:00h

La festiva diada de Sant Jordi aglutina la música amb la literatura i les roses. Des de les 11.30 h i durant tot el dia, els artistes s'apropen a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per actuar durant 30 minuts en directe i n'hi ha que també signaran discos, i alguns llibres. 


Pau Alabajos. Foto: Xepo W. S. 

Toc d'inici i vermut
Animal
 serà l'encarregat de trencar el gel de les actuacions amb les cançons mestisses del seu primer disc, Més enllà de les paraules (Halley Records), a les 12 h. A la primera franja de concerts també hi haurà el cantautor valencià Pau Alabajos, l'homenatge a la mítica banda de rock català Tornem a Sau i l'nclassificable i intercultural Yacine & The Oriental Groove, que presentarà el seu segon àlbum, Mediterranian Clash (Satélite k, 2016). 

Cap a les 13 h serà el torn de Ramon Aragall, bateria d'Els Amics de les Arts i Dorian, que ha engegat carrera en solitari amb Perfil (DiscMedi, 2015). La fal·lera anglosaxona de Mazoni amb 7 Songs for an Endless Night (BankRobber, 2016), les instantànies sonores de Judit Neddermann, la música negra arrelada a l'Ebre de La Soul Machine i el pop psicodèlic de Trau es podran escoltar a l'hora del vermut. Abans de la pausa per dinar, la sessió musical del migdia s'acabarà amb una cercavila de Residual Gurus, quatre executius que van patir una metamorfosi a partir de la música.   



A l'ombra de la tarda i vespre

Els concerts es reprendran a les 16 h amb els vallesans Sense Sal, el valencià VerdCel, l'indiefolk de Joana Serrat i el pop de joventut d'Enric Verdaguer. Una sacsejada de folk-rock anirà a càrrec d'Ebri Knight, que compartirà horari amb el pop lluminós de Pantaleó, seguit de Pawn Gang i el duet XY

A partir de les 18 h i encarant la recta final, el santfeliuenc Ramon Mirabet interpretarà un tast de Home Is Where the Heart Is (Warner Music, 2016), al costat de Bremen i Nico Roig. Tampoc faltaran a la cita musical Els Catarres i uns veterans, Lax'n'Busto. El músic i productor Miqui Puig posarà punt i final a la jornada amb una sessió de DJ.



Signatures musicals

L'Antiga Fàbrica Estrella Damm no només acollirà petits concerts, sinó que hi haurà grups que signaran discos, com és el cas de La Pegatina, Cesk Freixas, Albert Pla, Quimi Portet, Manel, Joan Dausà, Obeses, Pau Riba, Pep Sala, Blaumut, Joan Dausà i Sopa de Cabra.

Alguns també s'han llançat al terreny literari i firmaran els llibres que acaben de publicar: Pau Riba, Pep Sala, Blaumut, Cesk Freixas Albert Pla.

En aquest enllaç trobareu tots els horaris de les actuacions i les signatures.

Arxivat a: Enderrock, antiga fàbrica estrella damm, sant jordi, sant jordi musical