Sortegem 5 exemplars del llibre de Blaumut

El llibre inclou una cançó inèdita i il·lustracions del cantant i guitarrista Xavi de la Iglesia

| 20/04/2016 a les 17:00h

Una de les novetats musicals i literàries d'aquest Sant Jordi és El llibre blau de Blaumut (Columna, 2016), una immersió a l'univers del quintet que ha introduït arranjaments clàssics al pop actual. A Enderrock.cat disposem de cinc exemplars del llibre. Llegeix i participa!


Els llocs iniciàtics on es va gestar la banda, els moments clau que van unir els cinc membres del grup o com va sorgir la unió entre el blau i el mut són alguns dels secrets que es revelen a El llibre blau de Blaumut, una proposta que s'allunya de les biografies manuals i que s'acosta a l'univers del grup; escrit a través del testimoni de Blaumut i una vintena d'entrevistes a col·legues i amics del seu entorn. 

Amb pròleg de Màrius Serra, el llibre inclou il·lustracions del cantant i guitarrista Xavi de la Iglesia, un recull d'imatges de dalt i baix de l'escenari, totes les lletres de les cançons dels dos discos de Blaumut i una cançó inèdita, "Previsions d'acostament". 

La banda ha aprofitat les il·lustracions i la nova cançó per a un nou videoclip: 



"Previsions d'acostament" va néixer arran d'un concurs titulat La Llum a les Ones que organitza cada any l'Institut de Cienciès Fotòniques (ICFO), on els alumnes de diferents escoles de Catalunya escriuen relats i poemes al voltant de la llum. Un jurat n'escull una desena i els cedeix a grups de música perquè n'escriguin una cançó. Blaumut van partir d'un conte de Clara Pous, que també està inclòs a la publicació.

Vols un exemplar del llibre?

A Enderrock.cat sortegem 5 exemplars de El llibre blau de Blaumut! Per participar-hi només cal que ompliu aquest formulari amb les vostres dades. Anunciarem els guanyadors la vigília de Sant Jordi en una notícia. Molta sort!
Arxivat a: Concursos, xavi de la iglesia, previsions d'acostament, llibre, blaumut, sant jordi, pop