La nova seu del Taller de Músics

Dijous 28 d'abril s'inaugura un nou local al barri del Raval

| 21/04/2016 a les 14:59h

L'escola de música Taller de Músics creix i incorpora una nova seu al carrer de la Cendra de Barcelona, al barri del Raval. L'entitat inaugurarà el local el 28 d'abril, i dies més tard la música en directe s'encarregarà de donar la benvinguda al nou espai de la ciutat.

Foto: Taller de Músics

El Taller de Músics és una institució que treballa per l'ensenyament de la música popular en l'àmbit nacional i internacional. A més, treballa perquè els estudiants puguin dedicar-se al camp escènic i professional. L'entitat ajuda a la difusió i promoció de la música dels seus alumnes a partir del departament de producció i management i el JazzSí Club, una sala vinculada al Taller de Músics que ofereix música en viu els 365 dies de l'any.

L'escola té seus a Ciutat Vella i Sant Andreu, i ara amplia la xarxa d'associacionisme al Raval. El nou local l'han batejat com a Tallers de Músics 24, ja que es troba al número 24 del carrer de la Cendra, i s'inaugurarà el dijous 28 d'abril (19 h). Amb un total de 200 metres quadrats de superfície, aquest local tindrà dues aules d’estudi i un espai polivalent que, a més d’audicions reduïdes i assajos, també acollirà activitats connectades amb altres branques artístiques. A més, el Taller de Músics 24 també serà l’escenari de les sessions del Taller Obert, el projecte social i musical d’acompanyament a la reinserció social adreçat a adults en risc d’exclusió.

El cap de setmana següent hi haurà diverses activitats per donar la benvinguda de la nova seu al barri. El dissabte 30 d'abril tindran lloc diversos concerts dels alumnes del Taller de Músics i una jam session, i l'endemà els més petits podran gaudir de la màgia de Magic Martini i l'espectacle Tubs del món de l'instrumentista Xavi Lozano.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, Taller de Músics, Raval, nou local, inauguració, Sant Andreu, Judit Neddermann, Monique Makon, Threejay, Balkan Paradise Orchestra