Les tres A de l'Acampada Jove

Els primers grups confirmats són Atupa, Aspencat i Animal

| 21/04/2016 a les 13:02h

Del 14 al 16 de juliol se celebrarà la 21a edició de l'Acampada Jove a Montblanc. El festival politicomusical que organitzen les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) ha anunciat les primeres confirmacions: Atupa, Aspencat i Animal.
 Atupa. Foto: Xepo W.S.

L'Acampada Jove segueix apostant pels Països Catalans. Tant és així que al primer anunci de la programació dos dels grups són del Sud: Atupa i Aspencat. El quartet de rap i electrònica de Montcada de l'Horta presentarà les cançons del seu darrer disc, Quasi res porta el diari (autoeditat, 2016), amb l'actualitat més ferotge per bandera. Des de Xaló, a la comarca de la Marina Alta, uns veterans del festival també portaran les noves cançons de Tot és ara (Halley Records, 2015). 

Com a representants del Principat, els vallesans Animal debutaran a l'Acampada amb el mestissatge pop i soul amorós del seu primer disc, Més enllà de les paraules (Halley Records, 2016). 

El festival se celebrarà a Montblanc els dies 14, 15 i 16 de juliol, i els abonaments de tres dies ja es poden comprar a través d'aquest enllaç.

Arxivat a: Enderrock, festivals, acampada jove, jerc, atupa, animal, aspencat, montblanc