Ja es pot escoltar el nou disc d'Oques Grasses

'You Poni' està disponible a les plataformes digitals

| 22/04/2016 a les 12:30h

"Cara de cul", "Faves enlaire", "Rellotge de fang", "Pedres als avions", "Ball de mànec" i "Si un dia no hi som" són les cinc cançons que faltaven per conèixer del tercer disc d'Oques Grasses. L'altra meitat de l'àlbum l'han anat publicant de mica en mica a través d'uns vídeos a Youtube amb diversos ballarins i ballarines. Ara ja hi són tots!

Oques Grasses. Foto: Xevi Abril


La nota de premsa que han enviat als mitjans per anunciar que ja es pot escoltar l'àlbum explica el motiu del títol del disc, lligat als protagonistes dels vídeos: "No té res a veure ni amb l’anglès, ni amb cavalls petits, ni amb cap portal d’internet amb continguts per a adults. El títol és un homenatge a la companyia de ball You Poni que protagonitza els vídeos d’aquest àlbum amb ballarins destacables". Els dansaires els acompanyaran en alguns concerts de la gira de presentació, que començarà el 30 d'abril a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat. Un dia abans de l'estrena en directe, el treball es podrà descarregar de manera gratuïta a través del web del grup i també serà a les botigues. 

Sons jamaicans, tropicals i funk en un còctel mestís genuí amb l'imaginari surrealista del cantant i guitarrista Josep Montero. Produït per Marc ParrotYou Poni (Beverly Hills Records) es pot escoltar a través de Spotify i també en una llista de vídeos a Youtube que podeu veure a continuació: 


Arxivat a: Enderrock, oques grasses, you poni