L'himne de La Gran Pegatina

"Vamos a por ti" és la nova cançó que presenten al nou projecte XXL de la banda

| 22/04/2016 a les 14:59h

La banda de Montcada i Reixac s'ha marcat un nou repte als escenaris i dalt dels escenaris seran 14 músics defensant les cançons mítiques d'un dels referents actuals del mestissatge català. Però per tal de fer-se més seu l'espectacle, La Gran Pegatina ha presentat el seu crit de guerra: "Vamos a por ti". 
 La Gran Pegatina. Foto: Arxiu del grup

Els set músics de La Pegatina s'acompanyen a l'escenari de set músics més: el madrileny resident a Costa Rica MC Pipo Ti, que cantarà, el violinista Víctor Guadiana (El Sombrero del Abuelo), el videojòquei francès Thibault Chenard, que mesclarà imatges i clips en directe, el saxonofista i productor de l'espectacle Ignacio Villamor ‘Tuli’, el guitarrista Miquel Florensa (Möndo Loco), la vocalista Maribel ‘La Canija’ (D'Callaos) i el trombonista Marcos Crespo (No Reply).

El 29 d'abril començaran la nova gira al festival ViñaRock que els durà arreu de l'Estat espanyol, França, Holanda i culminarà els dies 14 i 15 d'octubre a la sala Riviera de Madrid. 

"Vamors a por ti" és el nou himne de La Gran Pegatina, gravat a Gravaciones Silvestres i produït per Marc Parrot. L'han presentat en un videoclip fet per l'habitual realitzador de la banda, Chobichoba, amb imatges dels assajos i l'enregistrament de la cançó:

Arxivat a: Enderrock, la gran pegatina, vamos a por ti, mestissatge, la pegatina