Les primeres veus de l'(a)phònica

Mayte Martín, Sanjosex i el duet Guillem Roma i Judit Neddermann actuaran al festival banyolí

| 27/04/2016 a les 12:30h

Del 24 al 26 de juny Banyoles acollirà la 13a edició de l'(a)phònica. La programació completa es presentarà el 13 de maig en una festa de presentació que inclourà la preestrena de Jo competeixo (Warner) de Manel. Aquest dimecres el festival ha fet públics els tres primers concerts. 

Judit Neddermann i Guillem Roma. Foto: Arxiu del festival (a)phònica


La cantaora barcelonina Mayte Martín explora la seva faceta de cantautora a Tempo Rubato, un disc que presentarà oficialment a l'(a)phònica el 24 de juny a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles. Es tracta d'un repertori ple de balades romàntiques amb matisos clàssics i flamencs. Al concert l'acompanyaran el guitarrista Pau Figueres i el quartet Qvixote

Una de les joies del festival banyolí són els concerts a la Barca Tirona, on menys d'un centenar de privilegiats podran escoltar un repàs de la trajectòria de Sanjosex (24 de juny) i el duet unit per a l'ocasió entre Judit Neddermann i Guillem Roma (25 de juny). Dos passejos pel llac de Banyoles a ritme de pop-rock acústic i dues complicitats de la cançó d'autor.

Un altre dels grups confirmats de la 13a edició són els manacorins Roig!, guanyadors del Premi Joventut del Sona9 2015. A més, del 20 de juliol al 7 d'agost es duran a terme unes estades de veu de l'Estiu és Teu, organitzades per l’Alberg de Banyoles i la Xanascat.

Les entrades oscil·len entre els 10 i els 15 euros si es compren de manera anticipada, i aquest dijous 28 d'abril es posaran a la venda al web www.aphonica.banyoles.cat.

La programació completa s'anunciarà el 13 de maig amb una festa de presentació al Claustre del Monestir de Sant Esteve que inclourà una preestrena del quart disc de Manel, Jo competeixo (entrades exhaurides). 
Arxivat a: Enderrock, manel, judit neddermann, guillem roma, banyoles, (a)phònica, festivals, mayte martín, sanjosex