Oques Grasses a l'Enderrock Sona

Presentació de la revista de maig el proper dimecres dia 4 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 27/04/2016 a les 15:00h

Al maig Oques Grasses seran portada de la revista, i el cicle Enderrock Sona els durà a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per oferir un tast de les noves cançons de You Poni (Beverly Hills Records, 2016). També hi actuarà Xebi SF, i a Enderrock.cat tenim invitacions per anar-hi. No hi faltis!
Oques Grasses. Foto: Xavier Mercadé

Amb un optimisme desmesurat però sense perdre el terra de vista, Oques Grasses són els encarregats de fer un cant a la vida el proper 4 de maig a l'Enderrock Sona. Protagonistes de la portada de maig de la revista EnderrockOques Grasses oferiran un tast de les seves noves cançons al cicle de concerts. You Poni ja es pot escoltar a Spotify i Youtube, però sortirà a la venda i en descàrrega gratuïta aquest divendres 29 d'abril. Seguint l'univers del grup ja demostrat als discos anteriors, la música dels osonencs apunta a la lluna però sense allunyar-se dels petits problemes quotidians que hi ha a les nostres vides. 


Després de Un dia no sé com (autoeditat, 2013) i Digue-n'hi com vulguis (Chesapik, 2014), aquest mes d'abril Oques Grasses han publicat You Poni (Beverly Hills Records, 2016). Aquest tercer disc havia d'arribar al maig, però els osonencs són un grup imprevisible, i en tornar d'uns concerts als Estats Units van anunciar: "Al final ens hem flipat i traurem el disc abans".  

Els músics ja havien avançat la meitat dels temes que es poden sentir en aquest tercer àlbum. Les deu cançons de You Poni ballen entre ritmes i significats diversos, des de l'esbojarrat crit de "Fullar sempre" o "Ball del mànec" fins a protestes molt més rotundes i profundes com ara 'no deixen de ser bombes, encara que caiguin lluny', que entonen a la cançó "Fer-te feliç", en la qual col·labora Joan Garriga (La Troba Kung-Fú). 


Al cicle Enderrock Sona també hi actuarà el músic Xebi SF, que després d'haver plasmat les seves vivències per les carreteres de l'Estat espanyol a Duermevela (Doneu-li Records, 2014) s'enfila al cim de Collserola amb el seu nou disc, Tibidabo (Satélite K, 2016). 

Vols assistir-hi?

Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm estaran obertes a partir de les 19.30 h. Els menors d'edat podran entrar acompanyats dels seus pares i mares i/o tutors legals. 
Arxivat a: Enderrock, oques grasses, enderrock, sona, antiga fàbrica estrella damm, barcelona xebi sf, you poni, revista