Vermut solidari amb The Pinker Tones

Diumenge 15 de maig se celebrarà una jornada solidària a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

| 01/05/2016 a les 06:59h

The Pinker Tones seran els encarregats de musicar Welcome by Vermut Solidari, una jornada de nou hores de festa on els beneficis aniran destinats a donar la benvinguda i buscar llar a les persones refugiades. 
The Pinker Tones. Foto: J.M. de Llobet

El proper diumenge 15 de maig l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm es convertirà en seu solidària per acollir la jornada Welcome by Vermut Solidari. A partir de les 12 h i fins a les 21 h el recinte s'omplirà de parades de menjar, activitats familiars, botigues amb productes artesanals, exposicions d'art i tallers.

El 90% dels beneficis obtinguts es destinaran a ACCEM, una ONG que s'encarrega d'acollir persones refugiades a Espanya, i els beneficis restants aniran a la fundació Diari d'un Cuidador, que lluita per millorar les condicions de les persones dependents. Paral·lelament també s'organitzarà una recollida d'aliments per al projecte Amor en Acció del barri del Raval.

A la jornada solidària també hi haurà música en tres escenaris: els barcelonins The Pinker Tones, que arribaran amb les aventures dels protagonistes dels seus darrers llibres-CD, Rolf i Flor, i DJ Coco, un dels principals referents en la música electrònica independent estatal. 

Les entrades es poden comprar clicant al següent enllaç.
Arxivat a: Enderrock, Antiga Fabrica estrella damm, refugiats, vermut solidari, jornada solidaria, barcelona