Ariana Abecasis presenta 'Philosophades'

Anunciem els guanyadors del primer disc de la cantant i pianista de la Seu d'Urgell

| 28/04/2016 a les 14:59h

Les Philosophades (autoeditat, 2016) d'Ariana Abecasis estan impreses al seu primer disc, que presentarà aquest divendres 29 d'abril al Centre Cultural Albareda de Barcelona. A Enderrock.cat sortejàvem dos exemplars del debut, i ja en tenim els guanyadors!
Ariana Abecasis. Foto: Ian Abecasis.

La cantant i pianista de la Seu d'Urgell Ariana Abecasis va debutar el 2013 amb l'EP El meu univers (autoeditat). A final de l'any passat va publicar el seu primer llarg, titulat Philosophades (autoeditat, 2015) i enregistrat amb una banda de luxe: el teclista i productor Joan Borràs (Oques Grasses), el bateria Jose Benítez (Big Menu), el guitarrista Jordi Bastida (Els PetsTrau) i el baixista Pedro Campos (Big Menu).

Philosophades és un passeig per l'univers intern de la jove cantant, plasmades en onze cançons de pop indieAbecasis treballa les sensacions mentre reflexiona sobre els aspectes que l'envolten, i d'aquí sorgeix una temàtica ben diversa a les cançons: des de temes juganers fins a cançons més reflexives i introspectives com ara "Cinc hiverns". 

Aquest divendres 29 d'abril la urgellenca presentarà les onze cançons del seu primer disc al Centre Cultural Albareda (c. Albareda, 22-24, Barcelona) amb l'entrada gratuïta. A Enderrock.cat sortejàvem dos discos de la cantautora, i els guanyadors són Joan Manel Arbó i Raquel Garcia. L'àlbum s'haurà de recollir en mà al concert.
 
Arxivat a: Concursos, barcelona, Philosophades, Ariana Abecasis, centre cultural albareda, pop-indie