Trast i Darània a Enderrock TV

Els altres protagonistes són Minerva, Lo Petit Comitè i Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach

| 02/05/2016 a les 15:00h

Arrenca l'actualitat musical d'aquest mes de maig a la petita pantalla de la mà d'Enderrock TV de dilluns a divendres a El Punt Avui i una vintena de televisions locals de la xarxa. Aquesta setmana hi debutaran els gironins Minerva i la fusió d'Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, mentre que Darània, Lo Petit Comitè i Trast hi presentaran els seus darrers treballs.

Trast. Foto: Iris Soriano

Dilluns silenciós. Darània van debutar l'any passat amb el disc de cançó d'autor Les cançons de gener (Picap, 2015). Un any després publiquen El silenci dels peixets (Picap, 2016), una prolongació del seu primer àlbum, més enèrgic. Aquest diumenge el quintet actuarà al Cafè Teatre de Lleida, i a Enderrock TV escalfaran motors amb la cançó "Sabrem". 

Dimarts crític. El grup Lo Petit Comitè està format per tres educadors socials i un treballador social de Sants. Sempre s'han acostat a la música crítica i de denúncia, i un exemple és "Encarant la tristor", tema del segon àlbum, Piròmans a l'iglú (Kasba Music, 2015), que interpretaran al programa musical. 

Dimecres mitològic. En la mitologia romana, Minerva era la deessa de la saviesa, de les arts i també la protectora de Roma i dels artesans. Amb aquests símbols com a bandera, el grup de nom mitològic format per la cantant Abril Gabriele i el guitarrista Lluís Rodríguez (ex-The Pepper Pots) interpretaran "By My Side" del debut M (autoeditat, 2016).  

Dijous melòdic. Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach uneixen talent per acostar-se al flamenc, la cobla i la música melòdica. Laudenbach a la guitarra i Vinardell a la veu interpretaran "Pa llegar a tu lado" al plató d'Enderrock TV. El duet actuarà el 14 de maig al Teatre Magatzem de Tarragona i el 10 de juny al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès.

Divendres vital. El detonant (DiscMedi, 2016) de Trast realça la veu femenina de la formació i les guitarres. El disc inclou les col·laboracions d'Aspencat, Ítaca Band i Animal, però a Enderrock TV els del Baix Llobregat presentaran només "Per viure".

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.45 h i divendres a les 22.15 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, Isabel Vinardell & Isabelle Laudenbach, Trast, Lo petit comité, Enderrock TV, Minerva, Dàrania