La celebració endimoniada de Mox

"Alegries de Miliet (Dansà)" és el darrer videoclip de la banda de Puçol

| 08/05/2016 a les 15:00h

Els guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2014 canten al present i a viure'l intensament al seu nou videoclip "Alegries de Miliet (Dansà)", cançó inclosa al disc Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015).
Mox. Foto: Xepo W. S.

El cant d'estil i el rock del darrer disc de Mox,Tuactes i rebomboris (Mésdemil, 2015), s'obre amb la cançó que han escollit els valencians per al nou clip. Es tracta d'una reivindicació del carpe diem com a himne intergeneracional que recull molt bé el tipus de públic que segueix el grup: "Als nostres concerts en horari diürn hi ve gent de totes les edats, i normalment són els més menuts i els més majors els que més interessats estan davant la nostra música, i així ens ho fan saber. I a nosaltres ens encanta!", comenta la banda guanyadora del Concurs Sons 2014.



Tot i que són conscients que l'expressió llatina és un tòpic, "és tan cert com que el nostre pas per este món té data de caducitat". És per això que consideren interessant "tindre-ho en compte en el nostre dia a dia", i aquest tema n'és un recordatori. 

Properament Mox pujaran al Poliesportiu Municipal de la Pobla de Farnals al festival benèfic Animal Rock (28 de maig) i a la festa de Sant Joan del 25è aniversari d'una altra colla de dimonis, la de Massalfassar (25 de juny), amb Urbàlia Rurana
Arxivat a: Enderrock, Mox, Colla de Dimonis de Malssalfar, Alegries de Miliet, Sons 2014