Egon Soda se suma al Cruïlla

El festival barceloní també ha confirmat Shantel & Bucovina Club Orkestar, Emicida, James i Seeed

| 04/05/2016 a les 13:00h

Del 8 al 10 de juliol el Parc del Fòrum acollirà el festival Cruïlla. La gran amalgama sonora que presenta cada edició es reafirma enguany. Després de la primera onada de grups confirmats amb Love of Lesbian, Robert Plant, Alabama Shakes o Ramon Mirabet, aquest dimecres han anunciat cinc artistes d'estils urbans. 

Egon Soda. Foto: Las Coleccionistas


El quintet barceloní i madrileny Egon Soda s'afegeix a la programació del Cruïlla. Al Parc del Fòrum interpretarà les noves cançons de Dadnos precipicios (Naive Discos, 2015), pop-rock madur de l'escena independent.

Guanyador de les batalles de rap i hip-hop improvisades, el productor brasiler s'ha autobatejat com a Emicida, a partir del mot MC i homicida, en tant que no tenia rival a l'escenari. El reggae i dancehall actualitzat arribarà de la mà de la banda berlinesa Seeed, mentre que els britànics rockers James, consolidats als anys noranta, presentaran les noves cançons de Girl at the End of the World (BMG Chrysalis), la seva catorzena referència discogràfica.

La fusió més festiva d'electrònica i música balcànica la protagonitzarà Shantel & Bucovina Club Orkestar. Conegut per himnes com "Disko Partizani", l'alemany d'arrels romaneses també hi presentarà disc, Viva Diaspora (Essay Recordgins, 2015), una crítica ferotge a la crisi dels refugiats que es troben a Grècia.

Els cinc grups anunciats se sumen al cartell ja presentat i compartiran escenari amb Robert Plant, Alabama Shakes, ElefantesRamon MirabetAdrià PuntíAnimalZooDamien Rice091Fermin Muguruza & New Orleans Basque Orkestra, Elefantes, Esperanza SpaldingLove of Lesbian, BunburyVetusta Morla, entre altres.

Les entrades per al festival es poden comprar a través d'aquest enllaç, per dies o bé l'abonament complet. Els preus oscil·len entre 25 i 100 euros. 
Arxivat a: Enderrock, emicida, parc del fòrum, shantel, egon soda, barcelona, cruïlla, festivals, james, seeed