Landry el Rumbero és especial

L'artista de música familiar publica el seu disc més personal

| 06/05/2016 a les 12:00h

Aquest divendres 6 de maig surt a la venda el tercer disc de Landry el RumberoEts especial (RGB Suports, 2016). Es tracta de l'àlbum més personal del vallesà, una immersió per a tots els públics a la rumba catalana i la cultura gitana. El proper 28 de maig el presentarà en directe a la vila de Gràcia. 


Landry el Rumbero 
publica el seu tercer disc, Ets especial (RGB Suports,2016), amb música apta no només per a infants, sinó per a tots els públics. En els seus discos anteriors, Rumba catalana per petits i grans (Temps Record, 2011) i Les cançons i els poemes de Nadal (Satélite K, 2013), el vallesà acostava la rumba catalana a la cançó popular. Tot i seguir en la mateixa direcció, a la tercera referència balla entre ritmes festius i lletres que acosten la cultura gitana als més petits. 

La banda de Landry el Rumbero, formada per la meitat de músics gitanos i l'altra metitat de músics paios, inclou músics d'altres grups de rumba com La Troba Kung- o Sabor de Gràcia. Les cançons es mouen entre els ritmes balcànics, la bossa nova i el son cubà, i hi han col·laborat Els Amics de les Arts i Beetty Akna ("Ets especial"), Sicus Carbonell i Roleguita & Boquerón ("Pares de l'animació"), Macedònia ("La tomaquera"), Irrisori Klezmer Band i Sabor de Gràcia ("Carrosa gitana"). El rumbero va avançar una de les cançons en videoclip, "Anem a dinar":



Dimarts 10 de maig Landry el Rumbero farà les maletes per anar fins a Alemanya, on farà un parell de concerts-taller a Friburg i Mannheim per parlar sobre la rumba catalana. Després tornarà a Catalunya per arribar el dia 28 al Mercat de la Llibertat de Gràcia de Barcelona.

Arxivat a: Enderrock, nou disc, ets especial, landry el rumbero, barcelona