Neix un nou segell: Great Canyon Records

La nova discogràfica està capitanejada per la cantautora Joana Serrat i David Giménez

| 09/05/2016 a les 14:59h

Great Canyon Records és un nou segell discogràfic que s'estrenarà d'aquí a unes setmanes amb dues propostes ben diferenciades: la cantautora rock Marta Delmont i Bernat Sànchez (ex-Mine!), més conegut com Murdoc
Joana Serrat. Foto: Alba Fernández 

L'osonenca Joana Serrat i el seu mànager David Giménez engeguen un nou projecte en l'àmbit musical, el nou segell discogràfic Great Canyon Records. S'han inspirat en el nom de l'antic treball de la cantautora, Dear Great Canyon (El Segell del Primavera, 2014).

El segell es posarà en funcionament al llarg de les properes setmanes, en què la carta de presentació serà la publicació de la cantautora Marta Delmont i el psicodèlic Murdoc. El darrer és l'àlies artístic de Bernat Sánchez (ex-Mine!), que debutarà en solitari amb Deprimix, Placalt, Malin (Great Canyons Records, 2016). Sànchez fusiona la psicodèlia, el folk i l'electrònica. 

L'altre llançament de Great Canyon Records serà el debut de l'alellenca Marta Delmont, Silver Blaze (Great Canyons Records, 2016), un disc on predomina la melancolia i que ha tingut l'estrena de Serrat a la producció, a més de col·laborar-hi a les veus, guitarra i harmònica. A continuació podeu escoltar un petit avançament del treball: 

Arxivat a: Enderrock, Joana Serrat, nou segell discogràfic, The Great Canyons Records, Marta Delmont, Murdoc