Kitsch a la Cova aterra al Born

Aquest divendres 13 de maig Kitsch a la Cova presentarà el seu àlbum homònim al Born CCM

| 11/05/2016 a les 14:59h

La banda Kitsch i el músic Món a la Cova es donen la mà d'ençà de la formació del disc Kitsch a la Cova (La Dalla Record, 2015), que recull temes dels dos grups i altres d'inèdits i versions. Aquest divendres actuaran plegats al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona en el marc del cicle Born de Cançons.
Kitsch a la Cova. Foto: Xavier Mercadé 

El grup banyolí Kitsch i el músic barceloní Món a la Cova, que abans formava part del grup Casual, es van unir l'any passat per enregistrar el disc Kitsch a la Cova (La Dalla Record, 2015). Les dues formacions estan allunyades per territori i generació, però són properes pels gèneres foscos, ja que comparteixen passió pel punk, gòtic i rock. El músic Món a la Cova ha comentat anteriorment a Enderrock que finalment "el disc ha estat més guitarrer del que ens imaginàvem, però els sintetitzadors s'hi senten clarament", i que és una tria de sons "molt minuciosa però també molt divertida".

Aquest divendres 13 de maig (21 h) presentaran les cançons de Kitsch a la Cova al Born CCM en el marc del cicle Born de Cançons. Lluís Costabella, membre de Kitsch, explica que repassaran totes les cançons de l'àlbum: "Farem el disc sencer de Kitsch a la Cova i tres o quatre temes més. Sobretot veuran el projecte en conjunt amb cançons noves, altres de bandes anteriors, versions i alguna altra sorpresa. El que sí que no hi haurà és un revival de Kitsch, això no entra en els nostres projectes. La resurrecció ja vindrà més endavant, el tercer dia. I encara som al primer".

En aquest àlbum es recuperen vells temes de Kitsch com "La química funciona" o "El titella" i també de Món a la Cova i Casual, com " Pàtria blues" o "Gris", respectivament. Aquest disc, però, no està format únicament per temes antics, sinó que també hi ha quatre peces inèdites i un parell de versions de Bauhaus i The Sisters of Mercy.

Les entrades per al concert tenen un preu de 10 euros (15 euros a taquilla) i es poden comprar a través d'aquest enllaç.

Arxivat a: Enderrock, casual, món a la cova, kitsch a la cova, kitsch, born CCM