Música i bon vi a la novena edició de Sons del Món

Presentem la programació de la novena edició del festival de la Costa Brava

| 12/05/2016 a les 15:00h

La unió de la música i els vins es fa latent a la novena edició del festival Sons del Món, on artistes com Sopa de Cabra o Manel s'acompanyen del meridatge de vins empordanesos per pujar a l'escenari. D'altra banda, hi ha concerts que es faran en cellers, com els de Sara Pi o Joana Serrat, entre altres. 
Manel. Foto: Noemí Elias. 

La música i el vi s'abracen per donar lloc a la novena edició del festival Sons del Món, que té lloc a Roses i Castelló d'Empúries. Ja se n'ha presentat el cartell, on destaquen artistes com Noa, l'encarregada d'encetar el festival el 2 de juliol presentant el seu únic concert d'estiu a Catalunya. El 29 de juliol s'hi podrà veure Manel amb el seu Jo competeixo (Warner, 2016), i el 23 del mateix mes Sopa de Cabra amb Cercles (RGB Suports, 2015). També hi passaran Rosario (15 de juliol), Macaco (8 de juliol) i Sabor de Gracia i Merkado Negro (16 de juliol). Tots els concerts aniran acompanyats d'un tast de vins, amb entrada limitada, on l'enòleg de cada celler explicarà la creació dels seus vins. 

D'altra banda, també tindran lloc els concerts entre vinyes a diversos cellers de l'Empordà. Allà el públic podrà sopar, visitar el celler i gaudir d'un concert de petit format mentre degusta una copa de vi. En aquest context podrem veure el bisbalenc Sanjosex (9 de juliol), Marc Parrot (16 de juliol), Sara Pi (22 de juliol), la cantant folk Joana Serrat (29 de juliol) i l'excantant de Ja t'Ho Diré, Cris Juanico (30 de juliol).

Una de les activitats programades preferides pels amants del vi serà la nit 'Soirée Vi and Music', que permetrà degustar els vins maridats mentre l'artista Elena Gadel, acompanyada pel trio de latin jazz Nara, versiona cançons dels artistes programats. Aquesta vetllada serà la primera activitat del festival: tindrà lloc el 16 de juny i la sommelier Laura Masramon serà l'encarregada dels vins. 
 
Arxivat a: Enderrock, vi, música, Sóns del món, empordà