The Risas i Elena Gadel a Enderrock TV

Aquesta setmana també presentaran noves cançons a l'espai musical els grups Mai Mai i Atomic Leopards

| 17/05/2016 a les 15:00h

Setmana més curta a Enderrock TV. De dimarts a divendres passaran pel plató els barcelonins Atomic Leopards i Elena Gadel, la València més rockera de Mai Mai i la festa funk dels santcugatencs The Risas.
Elena Gadel. Foto: Arxiu Enderrock

Dimarts a la lluna. Elena Gadel posa punt final a la gira de presentació del seu darrer àlbum, Delicada (Música Global, 2014), aquest dissabte 21 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona. L'actriu i cantant interpretarà al plató d'Enderrock TV la cançó "Lluna plena".

Dimecres rocker. Des del sud ressona el rock del trio Mai Mai, i respirarà fons amb la cançó "Mil pulmons", títol homònim del seu nou EP, un allunyament de la seva sonoritat inciàtica cap al rock més indie.

Dijous rialler. La banda de Sant Cugat del Vallès The Risas presenta una de les cançons més pop del segon disc, Cucurelles (RGB Suports, 2016), que recorda la fusió de pop i funk que predica Bruno Mars. Es tracta de "Si tu vols", un dels temes amb els quals els vallesans volen encomanar la seva filosofia, que gira al voltant de la creació, la reflexió, l'amor i la festa extrema. 

Divendres modèlic. La banda encapçalada pels germans Santi i David Lluch Atomic Leopards ha presentat el seu darrer disc, Model (Temps Record, 2015). Per tancar la setmana, els barcelonins interpretaran "Sad Masquerade Tango". Les properes actuacions de la banda seran el 27 de maig a Barcelona i el dia 28 a Palau-Solità i Plegamans. 

Connecta't a la televisió musical
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.40 h i divendres a les 22.10 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure en una vintena de televisions associades a la xarxa. 
Arxivat a: Enderrock, el punt avui tv, enderrock tv, atomic leopards, mai mai, elena gadel, the risas, la xarxa